PDA

View Full Version : Model [request] Removing rails on top of silo cluster


brick
07-26-2009, 06:48 PM
Hello, I need some one to remove the rails on top of the model "models/props_2fort/silo_cluster01a.mdl". Heres a picture of what they look like.

http://www.fx-webdesign.com/clanftpseye/BRICKSOLID/silo_rails.jpg

What I need is those rails removed because I have people run on top of the silos.

NovaSilisko
07-26-2009, 09:11 PM
Not really related to your request...but remove those HL2 textures from your map. They look horrible.

Cerulean
08-02-2009, 11:49 PM
The uhh... shadows... are baked into the texture.

http://img5.imageshack.us/img5/6559/27330706.jpg

Rexy
08-03-2009, 02:33 AM
So mash it up, bake them again, combine with old texture!

brick
08-03-2009, 09:43 AM
Oh, thanks. I have a question, how hard would it be to fill in the part of the model that is missing?

Psy
08-03-2009, 09:46 AM
It wouldn't be hard to 'shoop those shadows out.

Cerulean
08-03-2009, 08:32 PM
http://img268.imageshack.us/img268/6290/modelsceruleansilomdl20.png
http://img268.imageshack.us/img268/8053/modelsceruleansilomdl20b.png

brick
08-03-2009, 08:43 PM
ohh pretty, When your set just post a dl link here:D.

Cerulean
08-03-2009, 09:05 PM
http://files.getdropbox.com/u/752151/silo.rar

Unrar to tf dir.

Model is at /models/cerulean/silo.mdl

brick
08-03-2009, 09:13 PM
Great checking it out now:)