Notices

Texture Hi-Res World Maps  Release Tools Comment
Screenshots


 
Hi-Res World Maps 



Model/Texture Version:  
Type: Texture
Released: 12-24-2012 
Last Update: 12-24-2012 
Micnax
L0: Terribly Lazy Mapper

 
Micnax's Avatar
Default Hi-Res World Maps

Is your super evil genius corporation plagued by those low quality, crappy maps still left around from days gone? Do your ballistic missiles keep missing your enemies because you fired at the wrong chunk of pixels instead of the ones right next to it? Now there's a solution!

Introducing the new MANN CO. HIGH RESOLUTION WORLD MAPS! These massive textures can ensure you hit your target spot-on every time, guaranteed! Need to plot out a plan of attack with your many minions? These will get the job done!

This pack comes in two different sizes, a regular size of 2048px wide and a huge one of 4096px wide! I recommend you stick with the regular one however, the huge version will add a whopping 10mb to your map size, compared to the tiny 2mb that the regular version will. Final detailed maps may want to opt for the more detailed version, however.

I'm not one to leave my favourite corporations out though, so these maps come in both RED and BLUE colours! I'm also obliged to throw in a GRAY edition as well with the advent of Mann vs. Machine mode. Use it however you want!

These are recreations of the world map textures used on the massive monitors in 2fort so they look a lot cleaner. Took me 1 hour or so in Adobe Photoshop CS6. If you use them, I'd like it if you could credit me, but I'm not too bothered if you don't. Think of it as a Christmas gift!



Old 12-24-2012, 11:39 AM   #1
Micnax
L0: Terribly Lazy Mapper
Micnax's Avatar
Posts: 1,616
Thanks given: 3,150
Thanks received: 931
Micnax is offline

Default Hi-Res World Maps


High-resolution thanks post.

Merry Christmas to everyone!

__________________

 
Reply With Quote
Old 12-24-2012, 02:54 PM   #2
stevethepocket
I can fix it!
stevethepocket's Avatar
Posts: 3,071
Thanks given: 280
Thanks received: 1,215
stevethepocket is offline

Default Hi-Res World Maps


Not bad, but your version doesn't have the grid lines on top of the continents like the original does.

__________________
Current projects: Fort Frolic (BioShock-themed Arena map) | Turbine remake
 
Reply With Quote
Thanked by:
Old 12-24-2012, 03:22 PM   #3
LeSwordfish
semi-trained quasi-professional
LeSwordfish's Avatar
Posts: 2,477
Thanks given: 1,229
Thanks received: 2,312
Blog Entries: 2
LeSwordfish is offline

Default Hi-Res World Maps


This is pretty cool.

__________________
--- pl_crusoe --- mvm_sundown --- Portal Buttons ---
---Adopted map --- Pacific MVM --- Original Portal mechanic ---
--- The Pacific Pack! --- Dark Heresy: Lost and Gone Forever ---

 
Reply With Quote
Thanked by:
Old 12-24-2012, 03:55 PM   #4
Micnax
L0: Terribly Lazy Mapper
Micnax's Avatar
Posts: 1,616
Thanks given: 3,150
Thanks received: 931
Micnax is offline

Default Hi-Res World Maps


Quote:
Originally Posted by stevethepocket View Post
Not bad, but your version doesn't have the grid lines on top of the continents like the original does.
Oh crap, never noticed that. I'll go fix that now.

__________________

 
Reply With Quote
Old 12-24-2012, 04:16 PM   #5
Seba
DR. BIG FUCKER, PHD
Seba's Avatar
Posts: 2,327
Thanks given: 2,837
Thanks received: 2,253
Seba is online now

Default Hi-Res World Maps


Am I supposed to be seeing the original large grid on your edits or is there something wrong with me?

__________________
Quote:
19:28 - whim wham dick slam: big dicks must be sucked

 
Reply With Quote
Old 12-24-2012, 04:38 PM   #6
Yacan1
Veteran Member
Yacan1's Avatar
Posts: 386
Thanks given: 1,511
Thanks received: 532
Yacan1 is offline

Default Hi-Res World Maps


I love you long time <3

__________________
Quote:
yyler ☂: i was a druid and my spirit animal was a bridge

 
Reply With Quote
Thanked by:
Old 12-24-2012, 04:42 PM   #7
Micnax
L0: Terribly Lazy Mapper
Micnax's Avatar
Posts: 1,616
Thanks given: 3,150
Thanks received: 931
Micnax is offline

Default Hi-Res World Maps


I've updated the textures again now so the grid overlays the world pieces, just redownload it and overwrite the old ones.

Quote:
Originally Posted by Seba View Post
Am I supposed to be seeing the original large grid on your edits or is there something wrong with me?
It's not you! That's because I was using the alpha channel from the original texture. I found it rather annoying so I decided to fix it up with my own one with this update.

__________________

 
Reply With Quote
Thanked by:
Comment

Previous Release Next Release
Release Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:15 PM.